Novice in obvestila

TEČAJ DIGITALNE FOTOGRAFIJE

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi zaposlene odrasle na brezplačni tečaj Digitalne fotografije,  v okviru katerega boste spoznali načine urejanja in obdelave digitalnih fotografij ter priprave in oblikovanja digitalne fotoknjige.

 

Fotografski tečaj je namenjen zaposlenim odraslim, ki imate digitalni fotoaparat in se želite spoznati z možnostmi, ki jih ponuja področje digitalne fotografije. Tečaj fotografije je sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela. Vsebina tečaja bo prilagojena željam udeležencem in bo potekala v skupini 12 udeležencev. Na tečaj prinesite svoje digitalne fotoaparate.

Tečaj se bo odvijal v Bistri hiši v Martjancih, Martjanci 36, 9221 Martjanci v popoldanskih časih in bo razdeljen na več srečanj. Termin začetka izvajanja tečaja je predviden v četrtek, dne 1.6.2017, ob 16:00 uri, oziroma prej, ob zapolnitvi prostih mest.

Tečaj je za udeležence brezplačen, primeren tako za začetnike, kot tiste, ki že imajo nekaj znanja s področja fotografije. Namenjen je zaposlenim odraslim, prednostno starejšim od 45 leta starosti. Prijave na tečaj zbiramo do 30.5.2017 po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

V primeru vprašanj pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na telefonsko številko 02 538 13 54.

pdfDigitalna fotografija maj junij 2017703.44 KB

Prisotnost inšpektorja MIR

Obveščamo vas, da bo tudi v mesecu MARCU v okviru delovanja Medobčinske inšpekcije in redarstva z namenom približevanja inšpekcijske službe občanom v sejni sobi Občinske uprave Občine Rogašovci, Sveti Jurij 13, 9262 Rogašovci, v četrtek, 16. 3. 2017 od 14.00 do 16.00 ure prisoten inšpektor. V kolikor imate kakršnekoli težave, ki se tičejo medobčinske inšpekcije in redarstva, se lahko v navedenem terminu oglasite pri njem.